TELEFON
0745 666 210
FRONTIER DE100-DRY MINILAB  FUJIFILM

FRONTIER DE100-DRY MINILAB FUJIFILM

FRONTIER DE100

Frontier DE100 este o imprimantă foto compactă, care produce imagini de înaltă calitate pe o varietate de tipuri de hârtie foto. Configurația sa flexibilă de sistem acceptă o mare varietate de produse de tipărire pentru a satisface o gamă largă de oportunități de imprimare a fotografiilor digitale.

Caracteristici

Pentru a satisface nevoile afacerii dvs., poate fi configurat prin combinarea a până la 4 sau mai multe Frontier DE100. Această configurare se realizeză împreună cu software-ul și echipamentele opționale.

Calitatea imaginii netedă și accentuată
Frontier DE100 folosește 4 culori, care produc imprimeuri frumoase, cu o granularitate și claritate excepțională, ceea ce duce la satisfacția completă a clienților.

Pentru o înaltă calitate a fotografiei această imprimanta foto utilizează ink-uri ViViDiA D-photo cu vâscozitate ridicată în 4 culori. Acestea sunt dezvoltate cu tehnologia noastră proprie și un cap de imprimare cu rezoluție înaltă (1.200 x 1.200 dpi).

Extindeți veniturile și satisfaceți tendințele clienților cu flexibilitatea suprafeței și grosime de înaltă calitate.

Spre deosebire de imprimantele de sublimare a coloranților, limitate la dimensiunile de hârtie standard. Frontier DE100 acceptă o varietate de dimensiuni de hârtie (89 x 50 mm – 210 x 1.000 mm), inclusiv fotografii pătrate.  Fotografiile pătrate au fost popularizate de aplicațiile de telefon inteligent, de tip portofel și de imprimeuri de banner pentru decorațiuni de cameră.

BROSURA

 

sursa