TELEFON
0745 666 210

Expoziție foto “Presarate cu pistrui”

Expoziție foto “Presarate cu pistrui”


Dorim să va prezentăm un proiect drag nouă!

Expoziția dorește să aducă în atenția publicului frumusețea naturală, tot mai putin apreciată în societatea în care trăim.

Ambasada din Timișoara a găzduit miercuri, 12 decembrie 2018, la ora 18.00, vernisajul expoziției foto personale “Presarate cu pistrui”, semnată de Oana Vedinaș.

Proiectul fotografic dorește să aducă în atenția publicului frumusețea naturală, tot mai putin apreciată în societatea în care trăim. Expozitia cuprinde 35 de fotografii alb-negru ce reprezintă tot atâtea femei, cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, fotografiate fără make-up, mândre de pistruii pe care îi poartă.
Proiectul fotografic a fost deja publicat în revista internațională „Art of portrait”, iar una dintre fotografii a apărut pe coverul revistei din luna octombrie 2018.
Oana Vedinaș a absolvit facultatea de Arte si Design din Timisoara, specializarea Fotografie si Video-procesare computerizata a imaginii ân 2015. ”Presărate cu pistrui” este a doua expozitie personală a artistei, prima fiind realizată la varsta de 18 ani într-o galerie de artă, si a noua din cariera fotografei.
O fotografie spune mai mult decat o mie de cuvinte, iar 35 de fotografii spun o poveste!

Această prezentare necesită JavaScript.

Toate fotografiile din proiect au fost printate pe

hârtia fotografică FUJIFILM VELVET!

Pagina evenimentului.