TELEFON
0745 666 210

Fujifilm lansează un NOU produs INSTAX Pal

Fujifilm lansează un NOU produs INSTAX PalPrima de acest fel, o cameră digitală de dimensiunea palmei de la INSTAX
Fă ca momentele mici să se simtă mari.
Noua cameră digitală permite utilizatorilor să experimenteze surprinderea momentelor ca niciodată.

RATINGEN, Germania, 21 septembrie 2023: GmbH, divizia de soluții de imagistică, a anunțat astăzi prima sa cameră digitală de dimensiunea palmei, camera digitală INSTAX Pal („INSTAX Pal”). Cea mai recentă cameră foto INSTAX le permite utilizatorilor să surprindă cu ușurință momentele mici și mari din viață. Lucrând alături de imprimantele pentru smartphone-uri din seria INSTAX Link („serie INSTAX Link”), INSTAX Pal este o modalitate nouă și incitantă de a face fotografii.

FUJIFILM Holdings Corporation, Tokyo, a lansat sistemul foto instant și produsele sub marca INSTAX în 1998 și își sărbătorește anul acesta a 25-a aniversare (2023) (“INSTAX”). Până acum, gama a inclus camere instantanee cu funcție „shoot and print” și imprimante pentru smartphone-uri cu funcție „print”, dar INSTAX Pal anunțat astăzi este primul produs „shoot and print” din seria INSTAX.

Această nouă cameră digitală compactă se potrivește în palmă și trimite fotografii direct pe smartphone-ul tău prin Bluetooth către aplicația dedicată pentru smartphone INSTAX Pal. Când utilizatorii sunt gata, își pot imprima imaginile preferate folosind o imprimantă din seria INSTAX Link* sau camerele hibride instant INSTAX mini Evo și INSTAX mini LiPlay, ceea ce înseamnă că au versatilitatea de a imprima în formate mini, SQUARE sau WIDE. De asemenea, poate crea imagini digitale INSTAX care pot fi salvate pe smartphone și apoi partajate pe rețelele sociale.

Data preconizată pentru a putea fi achiziționată este 5 octombrie 2023.

INSTAX PAL
  • Seria compatibilă INSTAX Link: imprimante pentru smartphone INSTAX mini Link, INSTAX mini Link2, INSTAX SQUARE Link și INSTAX Link WIDE.

Camera digitală de buzunar vă permite să faceți cu ușurință fotografii cu o singură mână, iar obiectivul cu unghi larg îl face perfect pentru fotografiile de grup. Dar caracteristicile interesante nu se opresc aici.

Fotografierea de la distanță folosind aplicația dedicată pentru smartphone le permite utilizatorilor să facă parte din imagine. Aplicația permite utilizatorilor să verifice compoziția imaginii prin intermediul smartphone-ului lor înainte de a face fotografia cu INSTAX Pal.

Interval Shooting permite utilizatorului să facă fotografii continue la intervale de 3 secunde, care pot fi apoi editate în aplicație pentru a alege cea mai bună fotografie.

Animația INSTAX combină mai multe imagini într-un singur videoclip similar cu un flipbook. Dacă utilizatorul imprimă animația INSTAX, aceasta devine o imprimare INSTAX cu cod QR. Scanați codul QR pentru a reda videoclipul.

Modul L [Link] permite utilizatorilor să conecteze INSTAX Pal direct la imprimanta lor din seria INSTAX Link prin Bluetooth. Apoi, la fel ca celelalte camere ale noastre instantanee, imaginile sunt imprimate automat imediat după ce sunt realizate.

Inelul detașabil multifuncțional poate fi folosit ca o curea la îndemână, ca un simplu vizor și ca suport pentru cameră când fotografiați la distanță.

În plus, sunetul personal poate fi înregistrat și setat ca sunet pre-declanșator al camerei, creând un moment de personalizare pentru fiecare utilizator. INSTAX Pal este disponibil în 5 culori: alb lapte, roz pudra, verde fistic, albastru lavandă și negru. O husă din silicon INSTAX Pal Design în cinci culori și un nou mini film, „Soft Lavender”, vor fi, de asemenea, disponibile la lansare.

Pentru mai multe detalii…

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *