TELEFON
0745 666 210
Imprimante Instax

Imprimante Instax

Imprimanta SP-3 urmează  urmele aparatului foto hibride Fujifilm SQ10, care a fost prima care folosește Fuji Square Film. Instax Share SP-3 este un design elegant și va fi disponibil în finisaje de culoare albă sau albă. În ciuda faptului că este orientată spre utilizatorii de smartphone-uri, imprimanta va funcționa și direct cu Aparatele digitale  seria X Fujifilm.

Selectați cele mai bune fotografii de pe telefonul dvs. smartphone și obțineți printuri instax doar prin transferarea fotografiilor de pe aplicație la SP-3 prin conexiune Wi-Fi.
De asemenea, puteți imprima imaginile de pe conturile Instagram, Facebook, 微 博, Google Foto, Flickr și Dropbox.

Rezultatele cu rezoluție înaltă sunt disponibile cu pixeli de imprimare de 800 x 800 și 318 dpi – fiecare imprimare are o dimensiune de 2,4 x 2,4 inci (6 x 6 cm). Fiecare încărcare a bateriei va permite până la 160 printuri.

 

Instax SP2 este imprimantă portabilă, Wi-Fi , fotografiile dvs. smartphone să fie imprimate practic și distractiv. Imprimanta Instax Share SP-2 este tot ceea ce v-ați aștepta,  mai elegantă, mai silențiosă și rapidă.

Cu camere digitale FUJIFILM, puteți face imprimări instax prin trimiterea imaginilor direct de la camera foto la “instax SHARE”. Acum puteți partaja imaginile pe care le puteți realiza numai cu camerele digitale, cum ar fi copii și animalele de companie capturate la o viteză rapidă de declanșare, făcându-le în imprimări instax pe loc.

Sursa