TELEFON
0745 666 210
Hartie fotografica (laborator)

Hartie fotografica (laborator)

Hârtie fotografica Fujifilm – laborator

Fujicolor Crystal Archive Paper

Fujicolor Crystal Archive Paper oferă o reproducere îmbunătățită a culorilor, o stabilitate excepțională a imaginii și o manipulare excelentă a fotografiilor. Acesta încorporează o emulsie de argint și o tehnologie de design a stratului pentru a oferi o reproducere sporită a culorilor, o puritate albă, o stabilitate excepțională a imaginii și o mai bună manipulare a fotografiei.

 

Fujicolor Crystal Archive Paper Supreme

Această hârtie este concepută exclusiv pentru a produce imprimări color de înaltă calitate, care este prevăzută cu o bază mai groasă, având ca rezultat proprietăți superioare de manipulare. Hârtia superioară face ca toate momentele tale speciale și de neegalat să trăiască pentru totdeauna.

 

Fujicolor Crystal Archive Paper Supreme HD

Această hârtie este concepută exclusiv pentru a realiza imprimări color de înaltă calitate, care este prevăzută cu o bază mai groasă, având ca rezultat proprietăți de manipulare superioare. Gama de culori este mai largă, iar grosimea este mai mare în Supreme High Definition, comparativ cu hârtia Supreme.

Calitatea excepțională a acesteia va stabili noi standarde atunci când este utilizată în fotografii profesionale sau în scopuri comerciale și vă va face munca să iasă în evidență dorințelor clienților dumneavoastră.

 

Fujicolor Crystal Archive Paper Digital Paper Type DPII

Această hârtie este special concepută pentru uz profesional. Oferă o gamă larga de culori, densitatea maximă pentru negru și o saturație excelentă a culorii. Atunci când se utilizează pe sisteme de imprimare medii sau mari sau prin minilabe Fujifilm Frontier, această hârtie oferă imprimări digitale de înaltă calitate care îl fac potrivită pentru uz profesional, cum ar fi portrete sau fotografii comerciale. Are un înalt nivel de stabilitate a imaginii, ideal pentru afișare.

 

Fujicolor Crystal Archive Digital Pearl Paper

Hârtia Pearl este proiectată exclusiv pentru ieșirea digitală, având un aspect unic de perle, argintiu irizat, o bază groasă și rigiditate ridicată. Cristalele în formă de perle încorporate dau un efect de luciu de înaltă calitate. Efectul perlat este vizibil din cauza dispersiei și interferenței undelor luminoase la cristale.

Atunci când este utilizat pe sisteme de imprimare digitale de dimensiuni medii sau mari sau pe FujiFilm Frontier Minilabs, această hârtie oferă imprimări digitale de înaltă calitate, lucioase, care o fac potrivită pentru utilizării profesionale precum portret de înaltă calitate, modă de nuntă sau fotografie comercială.

 

Fujicolor Crystal Archive Album Paper

Fujicolor Crystal Archive Album este o hârtie concepută pentru a produce albume foto de calitate, cărți poștale și felicitări. Hârtia Album este special creată pentru a fi montată pe paginile de carte dublă sau cărțile poștale. Această asamblare trebuie făcută după prelucrare cu echipament special.

 

Fujifilm Crystal Archive Album HD Paper

Această hârtie este special concepută ca produs profesionist și de primă calitate a albumelor foto. Oferă o reproducere îmbunătățită a culorilor, o gamă mai largă de culori și o stabilitate excelentă a imaginii. Oferă o rezistență mai mare la toate condițiile de umiditate datorită stratului protector. Protecția impresionantă impotriva amprentelor  permite fotografiilor să fie vizualizate cu strălucire ca niciodată.

 

Fujicolor Crystal Archive Premium HDX Paper X-tra Coat

 

Aceasta  este o hârtie special creată pentru a produce – albume foto și alte produse cu valoare adăugată. Hârtia Premium HDX cu hârtie X-tra are o bază standard care permite crearea de albume foto cu o tehnologie specială de fixare la suprafață, menținând în același timp o manevrare optimă a paginilor. Hârtia Premium HDX încorporează tehnologia de înaltă definiție  care oferă o reproducere sporită a culorilor, o puritate albă și o stabilitate excelentă a imaginii.

Are rezistență ridicată împotriva ambelor suprafețe lipicioase, la umiditate ridicată și amprente digitale. Hârtia Premium HDX permite reproducerea unei game de culori mult mai mari.

 

Fujicolor Crystal Archive Album Paper XS

Această hârtie asigură reproducerea culorilor îmbunătățită, puritate albului și stabilitatea excelentă a imaginii cu o mare densitate de negru. Imaginile prind viață prin culori îndrăznețe și vibranță expresivă. Această lucrare va îndeplini toate cerințele dvs.,cum ar fi posibilitățile de a avea mai multe pagini dintr-un album foto care sa dezvaluie pagina cu pagina povestea dvs.. Acesta oferă „factorul” WOW“în calitatea imprimării  și luciu natural.

 

Fujicolor Crystal Archive Professional Velvet Paper

Acesta hârtie are un strat antireflectorizant ceea ce creează un efect uimitor de moale și adânc-mat. Ca fotograf profesionist, puteți să vă prezentați fotografiile într-un mod creativ și inovator, transformând fotografiile în artă plastică. Oferă o reproducere sporită a culorilor, o puritate albă și o stabilitate excelentă a imaginii.

Grosime

Velvet tip H (240μm)

Velvet tip S (170μm)

 

Fujicolor Crystal Archive Professional Paper Canvas

Veți simți și veți vedea o textura premium valoroasă, cu un efect uimitor de panza. Tehnologia profesională oferă o reproducere sporită a culorilor, o puritate albă, o stabilitate excelentă a imaginii și o bună protecție a amprentelor digitale. Această hârtie texturate este potrivită pentru o gamă largă de produse premium unice, cum ar fi decorațiunile de perete (încadrate sau montate), albumele foto (preferabil cu suprafața lucioasă) și felicitările.

Grosime

Textured paper Canvas Glossy Type S (200µm)

Textured paper Canvas Glossy Type H (255µm)

Textured paper Canvas Matte Type H (275µm)

 

Sursa